Akcija komplet: PVC ribnik + črpalka (Pondovario 750) + račke

V akcijskem kompletu vam ponujamo vse kar potrebujete za vaš prvi okrasni ribnik. PVC kalup za ribnik, črpalko Pontec Pondovario 750 in dve dekorativni rački. Hitro, ugodno in enostavno si lahko uredite vaš okrasni ribnik za samo 78,00 eur.

* V kompletu se nahaja črpalka Pondovario 750.

Pokliči in naroči takoj! Tel: 031 613 770

preberi več
Onavgust 19, 2013, zapisano v: blog, Izdelki, akcija by

Nova linija črpalk Aquamax Eco Classic

Proizvajalec opreme za ribnike Oase v začetku leta 2013 predstavlja novo linijo popularnih črpalk Oase Aquamax. Črpalko Eco Classic odlikuje nova oblika, izboljšana učinkovitost, še izboljšano varčno delovanje,  6 različnih zmogljivosti med katerimi zagotovo najdete pravo zase.

Črpalke Aquamax Eco Classic 8500 in 3500 najdete tudi v naši ponudbi. Za več informacij o liniji AquaMax Eco Classic nas lahko kontaktirate.

 

preberi več
Onfebruar 27, 2013, zapisano v: nasveti, blog by

Izdelava – naravni plavalni ribnik

Naravni plavalni ribniki oz. plavalni bazeni so postali ponos marsikaterega doma. Izdelava plavalnega ribnika je s pomočjo izdelkov in tehnike Oase hitrejša in manj zahtevna, kot je bila nekoč. Vsekakor pa je nujno potreben korak pri izdelavi plavalnega ribnika, dober načrt izdelave. V kolikor potrebujete strokoven nasvet pri načrtovanju vašega plavalnega ribnika ali imate vprašanje o opremi za naravne ribnike in plavalne bazene vam z veseljem pomagamo. Pokličite nas!
Osnovni koraki pri izgradnji naravnega plavalnega bazena s pomočjo tehnike Oase, so nazorno pokazani tudi v spodnjem videu.

preberi več
Onseptember 7, 2011, zapisano v: nasveti by

Oznake: , ,

Izdelava ribnika

Nekaj osnovnih napotkov, ki jih je dobro poznati pri izdelavi ribnika je strnjenih v priložen video.

preberi več
Onapril 6, 2011, zapisano v: nasveti, blog by

Oznake: ,